Forever Pro 6
Код: 263
90 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 53,93 лв.
Forever Pro 6
Форевър Про 6

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Простатата представлява жлеза с размерите на орех, която се намира точно под пикочния мехур в тялото на възрастния мъж. Според проучванията 50% от мъжете на възраст над 50 г. и 70% от тези над 70 г. страдат от проблеми с простатната жлеза. Научни изследвания доказват, че ракът на простатата е основната причина за смърт от онкологично заболяване при непушачите. И макар че никой не е в състояние да твърди, че продуктът му може да предотврати появата на рак, поддържането на здрава простата с помощта на хранителни добавки е нещо логично за всеки съвременен мъж.
За тази цел ви предлагаме нашия нов продукт Форевър Про 6. Той е комбинация от шест съставки – витамини, минерали и билки, с благотворно действие върху простатната жлеза. В този здравословен коктейл сме включили ликопен – мощен антиоксидант, който поддържа здравето на простатата с напредване на възрастта. В природата ликопенът се среща в доматите. Но за да си набавяте достатъчно от него, ще ви се налага да ядете домати по цял ден, което не е лесна задача дори за любителите ИМ. Форевър Про 6 ни помага да разрешим тази хранителна дилема, като предлага полезните съставки на доматите в концентриран вид. Три таблетки Про 6 дневно съдържат многократно повече ликопен от този в един домат.
Във Форевър Про 6 ФЛП включи и други два силни антиоксиданта – витамин Е и селен, които защитават организма от вредното влияние на свободните радикали. За още по-сигурен ефект, Форевър Ливинг добави екстракти от палма-джудже и пигеум, които съдържат незаменими мастни киселини и стероли за поддържане функцията на простатната жлеза. За пълен баланс във Форевър Про 6, ФЛП комбинира съставките и с бета ситостерол, който също притежава полезни за простатата свойства, а също така подпомага поддържането на здравословни нива на холестерол в организма.
Като се възползва от силата на тези полезни съставки и ги концентрира в удобна хранителна добавка, Форевър Ливинг Продъктс създаде един от най-мощните продукти на пазара за здравето на простатната жлеза!
СЪСТАВКИ
Екстракт от палма-джудже (Serenoa serrulata), ликопен (от доматен екстракт) (плод), бета ситостерол (растителен стерол от див шафран) (семе), екстракт от пигеум (Pygeum africanum) на прах (кора), витамин Е (като d-Алфа токоферил ацетат), селен (като натриев селенит), калциев фосфат, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, кроскармелозен натрий, силициев двуокис.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По три таблетки на ден.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Хранителна добавка за мъже.
  • Съдържа мощният антиоксидант ликопен.
  • Допринася за здравето на простатната жлеза.