Forever Freedom2Go
Код: 306/кутия (30 бр.)
Код: 323/бр.
Препоръчителна клиентска цена:
207,16 лв./кутия

7,56 лв./бр.
Forever Freedom2Go
Джобен фрийдъм

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Джобен фрийдъм, както подсказва името, ще ви предложи полезната напитка и много повече. Джобен фрийдъм притежава всички полезни свойства на Форевър фрийдъм, но и още нещо. Вземете мощния нар - без съмнение един от най-богатите на антиоксиданти плодове, комбинирайте го със съставките, които успяват да поддържат ставите ни здрави и подвижни, добавете тази смес към уникалния гел от алое вера на Форевър, изсипете всичко това в симпатична, малка и удобна опаковка и ще получите Джобен фрийдъм! Е вече няма защо да пропускате да изпиете своята здравословна доза, подкрепяща ставите ви, докато препускате в ритъма на деня… Джобен фрийдъм е тук, за да ви даде сила за всичко, което ще ви поднесе активният начин на живот.
Ставите имат нужда от движение, за да бъдат здрави. Претоварените ни тела пък имат нужда от имунна подкрепа, за да поддържат ритъма. Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са двете напълно естествени съставки доказали полезното си действие за здрави и подвижни стави.
{flv}pocket_freedom{/flv}
Метил сулфонил метан (МСМ) е основният източник на бионалична сяра, от която нашият организъм се нуждае, за да поддържа здрави съединителни тъкани и стави. Форевър взе тези три мощни съставки на Форевър фрийдъм, заедно с нашия изключителен гел от алое вера с неговите свойства да подкрепя имунитета и към тях добави сладкия и вкусен антиоксидантен сок от нар. Резултатът е - голяма сила в малка опаковка!
Глюкозаминът е захар, произвеждана в организма. Той се съдържа в малки количества в ограничен брой храни. Неговата гелообразна структура омекотява движещите се части на ставите и подкрепя хрущялите. Смята се, че глюкозаминът защитава и заздравява хрущялите около ставите. Според изследване, публикувано през октомври 2002 г. в „Архиви на вътрешната медицина" (Archives of Internal Medicine) и цитирано от www.wholehealthmd.com, ежедневният прием на глюкозамин сулфат, намалява болката и подобрява мобилността на ставите. Затова не пропускайте да вземете своята доза Джобен фрийдъм преди тренировка, разходка или плуване. Дайте на ставите си подкрепата, от която се нуждаят!
Както и глюкозамина, ходроитинът също е естествен компонент на хрущялите, които омекотяват движението на ставите. Възможно е също ходроитинът да блокира ензимите, които разрушават хрущялната тъкан. Като добавите ходроитин сулфат към здравословния си режим, можете да си осигурявате здрави и подвижни стави за дълго време. А Джобен фрийдъм прибавя към списъка с подсилващи съставки и МСМ. МСМ е бионалична форма на сяра, за която се смята, че подпомага тялото в поддържането на здрава съединителна тъкан и добра функция на ставите. Джобен фрийдъм е едно малко чудо с голяма сила, поднесено в удобна опаковка!
Джобен фрийдъм е уникална комбинация от невероятния алое вера гел на ФЛП, подсилен с натурални съставки за здрави стави и антиоксидантната мощ на нара. Тази напитка е една от най-качествените и полезни напитки сред всички хранителни добавки, предлагани на пазара. Нарът съдържа повече антиоксиданти от червеното вино, зеления чай или боровинките. А като добавим допълнителната доза витамин С и гела от алое вера, вашата имунна система и всичките ви стави няма как да не почувстват силата на Джобен фрийдъм!
ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера (сок), концентриран натурален плодов сок от нар, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и метил сулфонил метан.

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Фруктоза, натурален аромат на нар, лимонена киселина (регулатор на киселинността), калиев сорбат (за запазване на аромата), токоферол (антиоксидант).
Съдържа ракообразни (скариди, раци, омари)

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Изпивайте по една опаковка веднъж или два пъти на ден, най-добре преди ядене. Ако не изпиете цялото съдържание на опаковката, съхранявайте остатъка в хладилник. За оптимални резултати консумирайте до 24 часа след отваряне.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържа глюкозамин, хондроитин и МСМ.
  • Отличен вкус на нар.
  • Удобна и лесна за носене опаковка.