Напитки с Алое Вера
Aloe Vera Gel
Код: 15
1 литър
Препоръчителна клиентска цена: 50,91 лв.
Aloe Vera Gel
Гел от Алое Вера

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най-близкото нещо е да пиете нашия гел от алое вера, който съдържа 96,2% чист гел от алое. Патентованият ни, стабилизиран гел е „по същността си“ идентичен с пресния гел от растението* и първи получава сертификат от Международния научен съвет за алое. Просто си сипете малко в стъклена чаша и ще видите богат коктейл от растителна тъкан и течност, който само с вида си ви гарантира, че е естествен продукт, стигнал до вас в напълно натурален вид.
Гелът от алое вера съдържа богата гама от витамини и минерали, включително и редкия витамин В12 (алоето е един от двата растителни източника на това вещество в природата). Това превръща гела от алое вера в незаменима хранителна добавка за всички вегетарианци. В гела естествено се съдържа фолиева киселина, препоръчвана от американското Министерство на здравеопазването на всички жени, планиращи бременност. Тази уникална напитка е и източник на седем незаменими аминокиселини, които са директно свързани с растежа на клетките и не се синтезират от организма.
Прочети повече...
 
Aloe Berry Nectar
Код: 34
1 литър
Препоръчителна клиентска цена: 50,91 лв.
Aloe Berry Nectar
Нектар от алое вера и червени боровинки

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Нектарът от алое и боровинки съдържа всички витамини, минерали, аминокиселини и ензими, които могат да бъдат открити в гела от алое вера (Aloe Vera Gel), плюс полезните свойства на червената боровинка и ябълката. Нектарът с алое и боровинки предлага 90,2% чист стабилизиран гел от алое в успешна комбинация с допълнителни съставки.
Червените боровинки са много богат източник на витамин С и в началото на XIX век се използват широко от моряци, тръгнали на дълги пътешествия, за предотвратяване на скорбут – болест, причинявана от недостиг на витамин С. Индианците пък използват червените боровинки като лекарство, и дори и днес те са известни като средство за пречистване на организма, което действа основно върху бъбреците. Според изследвания върху полезните качества на червените боровинки, проведени от Американската медицинска асоциация (и публикувани в „Таймс“ през юли, 1994 г.), едно от основните им свойства е, че намаляват вероятността от развиване на остри инфекции на пикочния тракт. В още по-нов доклад се обръща внимание на боровинките като добро средство за профилактика при страдащи от хроничен цистит.
Прочети повече...
 
Aloe Bits n’ Peaches
Код: 77
1 литър
Препоръчителна клиентска цена: 55,44 лв.
Aloe Bits n’ Peaches
Нектар от алое вера и праскови

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Нектарът от алое и праскови ви предлага още един страхотен вкус, благодарение на който да се насладите истински на 100% стабилизирания гел от алое вера, примесен с малко естествен аромат и концентриран сок от праскова. Усещането е невероятно! В тази напитка ще откриете и цели парченца алое вера, напоени с аромата на узрели праскови, а съдържанието на чист гел от алое е 91%.
От векове хората по цял свят поддържат здравето си с това растение. Сега прибавяме към него праскови и така го превръщаме и в източник на ценните антиоксиданти каротиноиди. Сочните плодове са също източник на витамин А, лутеин и ликопен, които играят важна роля за зрението, както и за поддържане на имунната система в оптимално състояние.
Прочети повече...
 
Forever Freedom
Код: 196
1 литър
Препоръчителна клиентска цена: 69,56 лв.
Forever Freedom
Форевър фрийдъм

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Тази напитка е предназначена да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите и да облекчава болката. Формулата й предлага някои от най-ценните хранителни вещества от природата в уникална и много ефикасна форма.
„Форевър фрийдъм“ съдържа 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг. Дори само той предлагахранителни вещества, които подсилват имунната система, облекчават възпалителните процеси и заздравяват съединителните тъкани. А комбиниран с глюкозамин и хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, той образува формула, която се усвоява изключително лесно поради своята течна форма.
Глюкозамин сулфатът може да бъде открит в черупките на ракообразните (раци, скариди и т.н.) и действа като основна изграждаща единица на протеогликаните – големи молекули в хрущяла, придаващи му вискоеластичност (буфериращо свойство). Глюкозаминът поддържа течността в хрущяла и регулира метаболизма му, като предотвратява ненужното разрушаване на тъканите.
Прочети повече...
 
Aloe2Go
Код: 270/кутия (30 бр.)
Код: 322/бр.
Препоръчителна клиентска цена:
176,92 лв./кутия
6,55 лв./бр.
Aloe2Go
Джобно алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Вие обичате полезните свойства на гела от алое вера. Обичате и сладкия, питателен вкус и антиоксидантната сила на напитката „Поместийн пауър“, която съдържа нар, круша, мангостан, малина, къпина, боровинка и гроздово семе. Форевър Ливинг взе най-доброто от тези две напитки и ги съчета в една удобна за носене опаковка. Изпийте еднократната доза „Джобно алое” по всяко време и на всяко място - на работа, в колата или дори в планината. Просто извадете меката опаковка от джоба си, откъснете горната й част и изпийте вкусната и полезна комбинация от алое и най-добрите плодови антиоксиданти.
„Джобно алое” ви предлага вкусен прилив на енергия, като подкрепя тялото ви със сложни въглехидрати. Комбинацията от освежаващата сладост на мангостана (наречен „кралица на плодовете”, заради изтънчения си вкус) с гела от алое вера, представлява най-добрият антиоксидантен коктейл. Имунната ви система ще е в от- лична форма и вие ще знаете защо!
Прочети повече...
 
Forever Freedom2Go
Код: 306/кутия (30 бр.)
Код: 323/бр.
Препоръчителна клиентска цена:
207,16 лв./кутия

7,56 лв./бр.
Forever Freedom2Go
Джобен фрийдъм

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Джобен фрийдъм, както подсказва името, ще ви предложи полезната напитка и много повече. Джобен фрийдъм притежава всички полезни свойства на Форевър фрийдъм, но и още нещо. Вземете мощния нар - без съмнение един от най-богатите на антиоксиданти плодове, комбинирайте го със съставките, които успяват да поддържат ставите ни здрави и подвижни, добавете тази смес към уникалния гел от алое вера на Форевър, изсипете всичко това в симпатична, малка и удобна опаковка и ще получите Джобен фрийдъм! Е вече няма защо да пропускате да изпиете своята здравословна доза, подкрепяща ставите ви, докато препускате в ритъма на деня… Джобен фрийдъм е тук, за да ви даде сила за всичко, което ще ви поднесе активният начин на живот.
Ставите имат нужда от движение, за да бъдат здрави. Претоварените ни тела пък имат нужда от имунна подкрепа, за да поддържат ритъма. Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са двете напълно естествени съставки доказали полезното си действие за здрави и подвижни стави.
Прочети повече...
 
FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink
Код: 321
250 мл
Препоръчителна клиентска цена: 6,55 лв.
FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink
ФАБ Натурална енергийна напитка

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Всички знаем колко изтощително може да бъде натовареното ни ежедневие – крайни срокове в службата, взимане на децата от училище, футболни тренировки, покупки и домашни задачи… Как е възможно човек постоянно да има енергия за всичко това? ФЛП намери разрешение как да се съвземете, когато стрелката на резервоара ви от жизненост е "на червено" – натуралната енергийна напитка ФАБ Форевър актив бууст.
Енергийният тласък, който ще получите от ФАБ е различен от този на познатите ви енергийни напитки, защото ви зарежда както с незабавна, така и с дългосрочна енергия.
Незабавното действие се дължи на гуараната – естествена съставка, която се извлича от семената на едноименния храст, растящ в Бразилия, където е широко използвана за природно зареждане на тялото със сили и енергия. Според изследванията, освен прилив на енергия, гуараната вероятно има и свойства да предотвратява алергични реакции и да подобрява умствената дейност.

Прочети повече...