Clean 9
Код: 216
Препоръчителна клиентска цена: 319,56 лв.
Clean 9
Прочистваща диетична програма "Клийн 9"

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Наднорменото тегло се превръща във все по-сериозен здравословен проблем в нашата страна. Според проучванията около 56% от българите страдат от наднормено тегло, а 17,7% от затлъстяване. Тревожен е фактът, че България е на пето място в Европа след Югославия, Гърция, Румъния и Чехия по брой на хора със свръх тегло. Причините за това са няколко и обикновено се комбинират - неправилно хранене, липса на движение и стрес. Замислете се кои от тези фактори важат и за вас. Отговорът ще ви разкрие защо проблемът с наднорменото тегло не бива да бъде пренебрегван. Много тревожни са последиците за здравето, които неотклонно следват излишните килограми - високо кръвно, риск от инфаркти и инсулти, диабет, депресии, импотентност и др. Статистиката недвусмислено показва, че хората с наднормено тегло живеят по-кратко от останалите.
Но към нормализирането на теглото трябва да се подходи разумно. Драстичните диети не спадат към практичните решения. Всъщност те рядко се оказват каквото и да било решение на проблема. Според проучванията 95% от хората, които отслабват с помощта на диети, не само си връщат първоначалното тегло в рамките на две години, но и слагат още някой килограм отгоре. За постигане на дългосрочни резултати е необходимо да се отнасяме с уважение и грижа към тялото си, да му дадем възможност да се очисти от отровите натрупани в него, да започне да функционира правилно и да му осигурим всички необходими за това хранителни вещества.
Форевър Ливинг Продъктс не изневерява на традицията си да предлага на своите дистрибутори и клиенти само най-доброто. Специалистите на ФЛП разработиха уникална програма за прочистване на организма и отслабване, която ви дава възможност да вземете здравето си в свои ръце. "Клийн 9" и "Нутри-лийн" са диетични и тренировъчни програми създадени, за да ви насочат към здравословен начин на живот и ефективен контрол на теглото.
"Клийн 9" ви повежда по пътя на здравето и самочувствието, като прочиства организма ви от вредни химикали.
С "Нутри-лийн" процесът на изчистване на организма продължава чрез изгаряне на ненужните мазнини и съвети как да постигнете и запазите желаното тегло.
Ако положите усилия и завършите програмата, ще успеете да развиете много добри хранителни навици, ще се научите да контро-лирате теглото си с лекота и занапред, и ще се радвате на отлично здраве.
СЪСТАВКИ
Гел от алое вера (3 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт ултра (Ванилия)
Гарциния плюс (70 таблетки)
Пчелен прашец (100 таблетки)
Шейкър
Сантиметър
Подробен наръчник
Програмите "Клийн 9" и "Нутри-лийн" ви предлагат познания и средства за постигане на ефективен контрол на теглото по здравословен и естествен път. Вашето желание и мотивация да се придържате към програмата и да правите леки до умерени физически упражнения неусетно ще ви донесат ново самочувствие. Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно!
Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.