Forever Nutri-Lean
Код: 294
Препоръчителна клиентска цена: 495,47 лв.
Forever Nutri-Lean
Форевър нутри-лийн

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Наднорменото тегло се е превърнало в световна епидемия, която променя живота на милиарди по целия свят. От затлъстяване страдат 315 млн. души, а един милиард са с наднормено тегло, 22 млн. деца на възраст под пет години са дебели. Едва ли има човек, който да не знае, че затлъстяването е един от основните рискови фактори за здравето. Според тревожната статистика то е втората водеща причина за предотвратима смърт. Над 300 хиляди годишно са смъртните случаи, чиято причина е затлъстяването. Сред здравословните проблеми, свързани с него са: някои видове рак, психосоциални проблеми, диабет тип ІІ, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, сънна апнея, метаболитен синдром, дихателни проблеми, остеоартрит, ограничена подвижност. Сериозните заболявания и рискът от преждевременна смърт заплашват 80% от хората с 30% или повече телесни мазнини в организма. Страничен ефект е пониженото либидо, което засяга както мъжете, така и жените. Доказано е, че отслабване дори с пет килограма освобождава потиснатите хормони и почти мигновено подобрява интимния живот.
Много са заблудите, свързани с контрола на теглото, но основните са следните две. Мит №1: за да отслабне, човек трябва да пази диета. Нов начин на мислене: за да отслабне, човек трябва да придобие здравословни хранителни навици. Мит №2: спортувай, за да гориш калории. Нов начин на мислене: спортувай, за да си здрав, а калориите ще изгарят по естествен път и по-ефективно.
Във всеки случай отслабването е свързано с промяна на начина на живот, а ние във Форевър знаем колко трудна може да бъде тя. Затова създадохме новата програма „Нутри-лийн", която ще ви подкрепя по всяка стъпка към вашия нов здравословен начин на живот!
СЪДЪРЖАНИЕ
Форевър лийн (120 капсули)
Гел от алое вера или нектар от алое и боровинки (3 бутилки от 1 литър)
Форевър лайт ултра (2 кутии)
Форевър гарциния плюс (70 гел капсули)
Форевър активен пробиотик (30 перлички)


Най-добрите инструменти за успешен контрол на теглото са на ваше разположение. Тази изчистваща хранителна програма ви предлага систематичен план, подкрепян от изследователи, химици, специалисти в областта на храненето и диетолози. Възползвайте се от възможността да промените начина си на живот така, както винаги сте искали!

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

СУТРИН1 капсула Гарциния плюс (20-30 мин. преди шейка)
Една мерителна лъжица Форевър лайт ултра в 300 мл обезмаслено или соево мляко
1 плод
МЕЖДИННА ЗАКУСКА 60 мл Алое бери нектар*
2 препечени филийки хляб „Бонус“/„Вита“ с масло
ОБЯД


1 капсула Гарциния плюс (20-30 мин. преди шейка)
2 капсули Форевър лийн (непосредствено преди шейка)
Една мерителна лъжица Форевър лайт ултра в 300 мл обезмаслено или соево мляко
1 чаша салата от сурови зеленчуци, подправена с лимонов сок и малко зехтин
МЕЖДИННА ЗАКУСКА 60 мл Алое бери нектар*
1 Фаст брейк**
ВЕЧЕРЯ


1 капсула Гарциния плюс (20-30 мин. преди ядене)
2 капсули Форевър лийн (непосредствено преди ядене)
1 перличка Активен пробиотик (изпийте я с вода преди ядене)
Ядене от 400 калории (по 1/3 крехки протеини, полезни въглехидрати и здравословни мазнини.

*Алое бери нектар може да се замени с Алое вера гел.
** Енергийният десерт Фаст брейк не е включен в пакета

Не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с лекар преди започването на тази или която и да било диетична програма. Не всички упражнения са подходящи за всеки.