Aloe Drinks Pack
Код: 003
Препоръчителна клиентска цена:
504,03 лв.
Aloe Drinks Pack
Пакет "Напитки"

НАПИТКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
С удоволствие ви представяме новия комбиниран пакет „Напитки”. В него ще откриете всички чудесни напитки на Форевър за здравето на цялото семейство. Подготвили сме четири бутилки „Гел от алое” за вас и съпругата ви, две бутилки „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови” за вашите деца, бутилка „Форевър Фрийдъм” за родителите ви и две вкусни „Поместийн пауър”, за да се насладите всички на полезните антиоксидантни свойства на тази вкусна плодова напитка. Както виждате не сме пропуснали никого!
Освен вкусните и здравословни напитки, в новия комбиниран пакет ще откриете и богат набор от печатни и маркетингови материали, свързани с тях и работата ви с Форевър – каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и др.
Пакетът „Напитки” е пълен не само със здраве, но и предлага отстъпка от близо 10% от дистрибуторските цени на отделните продукти! Убедени сме, че ще се възползвате от това привлекателно предложение. Комплектът носи точно 1 бонусна точка и е отлично средство за стартиране на бизнеса.
ПАКЕТЪТ “НАПИТКИ” СЪДЪРЖА:
Aloe Vera Gel - 4 бр. Гел от алое вера
Aloe Berry Nectar - 2 бр. Нектар от алое вера и боровинки
Aloe Bits N' Peaches Нектар от алое вера и праскови
Forever Freedom Напитка с алое вера при ставни проблеми
Pomesteen Power - 2 бр. Антиоксидантна плодова напитка
Маркетингови материали:
Дистрибуторски договор – 2 бр.
Продуктов каталог
Фирмена политика
„Алое вера – факти“ - 2 бр.
Етикети за алое напитки - 10 бр.
Листовка „АЛОЕ ВЕРА“ - 2 бр.
Листовки "Продукти" - 2 вида по 5 бр.
Мерителна чашка - 5 бр.