Комбинирани пакети
Mini Touch of Forever
Хранителни добавки – Код: 075
Лична хигиена – Код: 076
Препоръчителна клиентска цена: 504,03 лв.
Mini Touch of Forever
Малки комбинирани пакети

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ:
Aloe Vera Gel Гел от алое вера
Forever Lite Vanilla Форевър лайт - ванилия
Forever Bee Pollen Пчелен прашец
Forever Bee Propolis Пчелен прополис
Royal Jelly Пчелно млечице
Absorbent-C Абсорбент-С
A-Beta-CarE А-бета-кеър
Fields of Greens Зелени поля
Forever Lycium Plus Лициум плюс
Forever Ginkgo Plus Гинко плюс
Forever Kids Форевър кидс
Дистрибуторски договор - 2 бр.
Продуктов каталог - 1 бр.
Фирмена политика - 1 бр.
DVD
ЛИЧНА ХИГИЕНА:
Aloe Bath Gelee Гел за вана и душ с алое вера
Aloe Lips Алое липс
Aloe Liquid Soap Течен сапун с алое вера
Aloe Fleur de Jouvence Възстановителна програма
"Цвете на младостта"
Aloe Propolis Cream Крем с алое и прополис
Aloe Jojoba Shampoo Шампоан с алое и жожоба
Aloe Conditioning Rinse Балсам за коса с алое и жожоба
Forever Aloe Scrub Ексфолиант с алое
Aloe Vera Gelly Алое вера гел
Aloe Lotion Лосион с алое вера
R3 Factor R3 фактор
Дистрибуторски договор - 2 бр.
Продуктов каталог - 1 бр.
Фирмена политика - 1 бр.
DVD
 
Aloe Drinks Pack
Код: 003
Препоръчителна клиентска цена:
504,03 лв.
Aloe Drinks Pack
Пакет "Напитки"

НАПИТКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
С удоволствие ви представяме новия комбиниран пакет „Напитки”. В него ще откриете всички чудесни напитки на Форевър за здравето на цялото семейство. Подготвили сме четири бутилки „Гел от алое” за вас и съпругата ви, две бутилки „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови” за вашите деца, бутилка „Форевър Фрийдъм” за родителите ви и две вкусни „Поместийн пауър”, за да се насладите всички на полезните антиоксидантни свойства на тази вкусна плодова напитка. Както виждате не сме пропуснали никого!
Освен вкусните и здравословни напитки, в новия комбиниран пакет ще откриете и богат набор от печатни и маркетингови материали, свързани с тях и работата ви с Форевър – каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и др.
Пакетът „Напитки” е пълен не само със здраве, но и предлага отстъпка от близо 10% от дистрибуторските цени на отделните продукти! Убедени сме, че ще се възползвате от това привлекателно предложение. Комплектът носи точно 1 бонусна точка и е отлично средство за стартиране на бизнеса.
Прочети повече...
 
Fast Start Pack
Код: 002
Препоръчителна клиентска цена:
504,03 лв.
Fast Start Pack
Пакет “Бърз старт”

НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ ПРОДУКТИ + НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛИ
Когато регистрирате нов дистрибутор в своята мрежа, е удачно да препоръчате първата му покупка да бъде някой от комбинираните пакети. Те не само предлагат отстъпка, но и дават добър начален тласък на бизнеса.
Стартовият пакет е идеален за начинаещи дистрибутори, тъй като съдържа най-продаваните продукти, както и богат набор от печатни и маркетингови материали, които улесняват първите стъпки в бизнеса с ФЛП.
Прочети повече...
 
Touch of Forever - 10th Anniversary
Код: 010
Препоръчителна клиентска цена: 936,73 лв.
Touch of Forever - 10th Anniversary
Юбилеен комбиниран пакет „Докосване до Форевър“

По случай 10-ата си годишнина ФЛП България ви предлага нов юбилеен комбиниран пакет „Докосване до Форевър“. Осъвремененото съдържание представлява специална селекция от нашите най-популярни продукти. Пакетът ви носи 2 бонусни точки и предлага атрактивна отстъпка от цените на отделните продукти, плюс пакет от полезни печатни и маркетингови материали. Друго голямо предимство е, че той ви предлага моментално издигане до ниво Асистент Супервайзор и преминаване от 15% към 30% отстъпка от цените за клиенти.
Най-добрият старт за вашия бизнес е да използвате продуктите от новия пакет и лично да се „докоснете до Форевър“. След като се запознаете с тях, много по-лесно ще разказвате за отличните им качества и ще можете да ги препоръчвате. Освен това ще се забавлявате много, докато опитвате всичко в пакета – все едно е дошла Коледа!
Купуването на пакета „Докосване до Форевър“ е сериозна инвестиция във вашия бизнес с Форевър Ливинг. Ще се убедите, че това е „заразно“ – почти сигурно е, че хората от екипа ви ще последват вашия пример и също ще купят комбиниран пакет.
Прочети повече...
 
Touch of Forever
Код: 001
Препоръчителна клиентска цена: 936,73 лв.
Touch of Forever
Комбиниран пакет

Защо имате нужда от комбиниран пакет Touch of Forever?
С комбинирания пакет Тоuсh of Forever ползвате голяма отстъпка (20% от дистрибуторските цени), така че от финансова гледна точка е най-изгодната покупка. Друго голямо предимство е, че той ви предлага моментално издигане до ниво Асистент Супервайзор. Това означава, че веднага можете да започнете да спонсорирате нови дистрибутори, което ще ускори развитието на мрежовия ви бизнес, ще му придаде професионален имидж и е най-ефективният начин за представяне на продуктите.
Тоuсh of Forever ще даде добър тласък на развитието на продажбите ви на дребно, защото имате широка гама продукти, които лично да изпробвате и така вярата и удовлетвореността ви от продуктите да се затвърди. Освен това ще се забавлявате много, докато опитвате всички продукти от комбинирания пакет - все едно е дошла Коледа!
Прочети повече...