Грижа за тялото Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme
Код: 051
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 39,82 лв.
Aloe Propolis Creme
Крем с алое и прополис

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Кой освен Форевър Ливинг Продъктс може да произведе толкова уникален овлажняващ крем като този с алое и прополис? Той съчетава световното ни лидерство в производството на продукти от алое вера и от пчелния кошер и едва ли е чудно, че е един от най-популярните кремове на ФЛП. Когато го опитате, ще разберете защо!
Кремът с алое и прополис съчетава стабилизиран гел от алое вера с пчелен прополис и други съставки, известни с доброто си въздействие върху кожата, и така отлично овлажнява и успокоява раздразнените места.
Основната съставка, разбира се, е нашият уникален стабилизиран гел от алое вера, към който е прибавен пчелен прополис, за да се засилят антибиотичните свойства на продукта (вж. "Пчелен прополис" в раздела за пчелни продукти). Добавихме лайка и черен оман (Symphytum) – две от най-известните билки в грижата за кожата. (Тези две популярни съставки присъстват до голяма степен в нашата първокласна програма за грижа за кожата "Цвете на младостта"). Благодатната формула завършихме с витамини А и Е, признати заради естественото си успокоително действие.
Кремът с алое и прополис много добре овлажнява сухата кожа. Приятният му аромат и богата консистенция го правят идеален за масаж. Употребява се при локални раздразнения като ухапвания, леки изгаряния или при по-сериозни проблеми като екзема и псориазис.
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, глицерилов стеарат, пропилен гликол, цетилов алкохол, полиетиленгликол –100 стеарат, ланолин, сорбитол, диоктил адипат, октил стеарат, октил палмитат, алантоин, пчелен прополис, ланолинов алкохол, диметикон, токоферол (натурален витамин Е), бета каротин (провитамин А), извлек от черен оман, извлек от лайка, триетаноламин, аскорбинова киселина (витамин С), имидазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Намажете обилно засегнатото място.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Благотворно въздействие при повечето кожни проблеми.
  • Прополисът е естествен антибиотик.
  • Създава защитна бариера върху кожата.
  • Помага при повърхностни възпаления.