Грижа за тялото Aloe Body Toning Kit
Aloe Body Toning Kit
Код: 055
Препоръчителна клиентска цена: 176,41 лв.
Aloe Body Toning Kit
Комплект за грижа за тялото с алое

Изглеждайте и се чувствайте по най-добрия начин с комплекта за грижа за тялото с алое. Той е създаден специално, за да тонизира и стегне фигурата. Помага да се отървете от подкожните неравности, причинени от целулита в областта на ханша и бедрата, като изглажда и намалява обема на мастните клетки, за да изглеждате по-стегнати.
Всеки комплект за грижа за тялото включва тонизиращ крем за тяло с алое – за употреба с прозрачното фолио, крем за тяло с алое – за локална употреба без фолио, гел за вана и душ – за страхотна, отпускаща баня, тънко прозрачно фолио, както и натурална гъба за стимулиране на кожата по време на банята.
Гордеем се с този отличен продукт. Той дава на тялото това, което заслужава. Изберете продуктите на ФЛП и бъдете уверени в себе си с един преобразен външен вид!
ИЗПОЛЗВАНЕ НА КОМПЛЕКТА ЗА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО С АЛОЕ
Комплектът за грижа за тялото дава прекрасни резултати, когато се използва правилно. Във всеки комплект ще намерите пълно упътване за прилагането му, но ако предпочитате, можете да изслушате инструкциите за ползване на среща-обучение, организирана от компанията. Във всеки случай, ПАЗЕТЕ ФОЛИОТО ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. ПОКРИВАНЕТО НА ЛИЦЕТО ИЛИ ПОГЛЪЩАНЕTO НА ПАРЧЕТА ОТ ФОЛИОТО МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ЗАДУШАВАНЕ.
Области, които могат да се опаковат с фолио:
Горната част на ръцете, бедрата, долната част на торса (под нивото на гръдната кост).
Области, които не трябва да се опаковат с фолио:
Долната част на ръцете, горната част на торса (от рамото до гърдите). Освен това, не използвайте фолиото по време на менструален цикъл или при бременност; ако наскоро сте прекарали операция; ако имате проблеми със сърцето; при флебит или други проблеми на кръвообръщението. Винаги се консултирайте с лекар преди да започнете да използвате фолиото.
ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА
Почистете кожата основно. Отлично почистващо средство за целта е нашият алое активатор (не е включен в комплекта), който нежно премахва сапуна и другите остатъчни вещества и нанася нежен слой от алое вера върху кожата, преди нанасянето на тонизиращия крем за тяло с алое и крема за тяло с алое.
ИЗМЕРВАНЕ
За да проследите ефективността на програмата за грижа за тялото, направете измерване преди и след тонизиращия процес. Първата мярка изисква химикал и метър. Отбележете по три места върху горната част на ръката, торса и бедрото и измерете. Сумирайте сантиметрите на всички области, за да получите общите сантиметри, които ще сравнявате.
НАНАСЯНЕ НА ТОНИЗИРАЩИЯ КРЕМ
(Преди да нанесете върху цялото тяло, винаги изпробвайте върху малка област от кожата за евентуална алергична реакция.)
Загряващият и стимулиращ ефект на тонизиращия крем върху кожата е правопропорционален на количеството, което нанасяте: колкото повече нанасяте, толкова по-силно е загряването. Нанесете щедро върху областите, които желаете да тонизирате. Внимавайте, да не нанасяте тонера върху раздразнени или прясно обръснати области. Не използвайте веднага след къпане. Не използвайте върху гърдите, лицето, половите органи или лигавици. Избягвайте контакт с очите. Измийте обилно с топла вода, ако попадне на нежелани места.
Измийте ръцете си непосредствено след като сте нанесли препарата, затворете капачката плътно и пазете от деца.
ОПАКОВАНЕ С ФОЛИО
Тази стъпка е по ваше усмотрение. Увийте кожата не много стегнато с фолиото, винаги с движение нагоре към сърцето. (За краката: отвътре, напред и навън; а ръцете: отвън, напред и навътре.) След като веднъж сте обиколили желаната област, минете втори път, но по-стегнато като издърпвате и усуквате фолиото. Ако стегнете прекалено или почувствате изтръпване, използвайте ножици с тъпи връхчета и нацепете фолиото.
Останете с фолиото в продължение на един час в релаксираща поза с вдигнати нагоре крака. Не напрягайте мускули и не заспивайте. Опитайте да гледате телевизия или да четете книга, за да се отпуснете. След един час разрежете фолиото и го изхвърлете незабавно. Сега измерете на същите места като преди и извадете от предишната цифра. Разликата представлява общата загуба на сантиметри.
Ако е останал тонизиращ крем върху кожата, масажирайте и оставете да проникне в продължение на няколко часа. НЕ СЕ КЪПЕТЕ и НЕ ВЗЕМАЙТЕ ДУШ преди да са изтекли четири часа от процедурата, за да избегнете проникването на вода през широко отворените пори.
НАНАСЯНЕ НА КРЕМА ЗА ТЯЛО С АЛОЕ
(Преди да нанесете крема винаги изпробвайте за алергична реакция върху малка област от кожата.)
Този богат крем се нанася направо върху кожата в областите, които не са били обвити с фолио по време на процедурата, като може да се използва и върху всички области като поддържащ крем, когато не се използва фолио. Той стимулира кръвообръщението, което разбива блокирани течности и мастни тъкани. Не нанасяйте върху раздразнени или прясно обръснати места по кожата или непосредствено след къпане. Не използвайте върху гърдите, лицето, половите органи или лигавици. Избягвайте допир с очите. Във всички случаи, когато трябва да отстраните крема, измийте обилно с топла вода и изплакнете.
Измийте ръцете си непосредствено след употреба, затворете капачката плътно и пазете от деца.
ОБЩИ БЕЛЕЖКИ
Фолиото се прилага по собствено усмотрение. Можете да го стегнете или да го отпуснете. Ефектът ще бъде по-слабо изразен при хора, които от дълго време са със завишено тегло, тъй като при тях мастните образувания са се втвърдили, след като са престояли под кожата известно време. Ще бъде необходимо да правите редовни физически упражнения и да спазвате подходяща диета, ако желаете дългосрочни резултати. Хората със стегнати мускули също ще имат по-слаба полза от използването на фолиото.
Най-добър резултат от процедурата ще имат хората, които са натрупали излишни килограми в рамките на кратко време, както и тези с отпуснати мускули. През първата седмица процедурата с фолиото може да се прилага 2-3 пъти, като през следващите седмици честотата се разрежда според необходимостта.
Нормално е да изпитвате жажда след края на процедурата, тъй като организмът ви е загубил вода. Препоръчваме ви да пиете повече вода, за да подпомогнете обмяната на веществата и да ускорите отделянето на вода и мазнини.