Грижа за тялото Aloe Body Conditioning Creme
Aloe Body Conditioning Creme
Код: 057
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 73,08 лв.
Aloe Body Conditioning Creme
Крем за тяло с алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ако желаете кожата на тялото ви да е еластична и нежна, изберете Крема за тяло с алое. Той се комбинира идеално с тонизиращия крем. Тези елементи на комплекта за грижа за тялото, съчетани с диета и редовни физически упражнения, могат да ограничат появата на целулит.
Съществуват множество причини за този неприятен дефект, а резултатът от него често е обезсърчаване и липса на увереност. Целулитът се получава както от нарушен баланс на хормоналната дейност, така и при високи нива на естроген. Може да се причини и от срив в съдовата система (Хранителни добавки, укрепващи съдовата система, са Нейчър-мин, Абсорбент-С, А-бета-кеър).
Кремът за тяло с алое представлява плътна успокояваща кожата емулсия с екстракти от европейски билки, емулгатори, овлажнители и омекотители. Може да се употребява ефикасно като масажен крем или при разтриване на бедрата, краката или части от тялото, които не трябва да се опаковат с фолио. Кожата, върху която е нанесен този уникален и немазен крем, е приятно затоплена, със стимулирано кръвообращение, което разбива блокирани течности и мастна тъкан – честа причина за появата на целулит.
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, дестилирана вода, С10-18 триглицериди, глицерил стеарат, пропилен гликол, пропилен гликол дикаприлат/дикапринат, цетилов алкохол, масло от Curcuma Zedoaria, масло от джинджифил, масло от канела, триетаноламин, екстракт от бръшлян, екстракт от коча билка, екстракт от Clematis Vitalba, екстракт от водорасли, екстракт от хвощ, разтворим колаген, хидролизиран еластин, полиетиленгликол-100 стеарат, полисорбат 20, сорбитан лаурат, карбомер, диметикон, алантоин, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прочетете упътването към програмата за тонизиране на тялото с алое в комплекта.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Тонизира, овлажнява, стяга и успокоява кожата.
  • Превъзходна комбинация от билкови комплекси.
  • Идеален масажен крем.
  • Стимулира кръвообращението, което разбива блокирани течности и мастна тъкан.