Грижа за тялото Aloe Sunscreen Spray
Aloe Sunscreen Spray
Код: 319
178 мл
Препоръчителна клиентска цена: 38,31 лв.
Aloe Sunscreen Spray
Слънцезащитен спрей с алое вера

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ако сте често на открито със семейството си, трябва винаги да сте подготвени. Не е лесно да се грижите за това всички да са постоянно доволни, но ако имате готовност за забавления под лъчите на слънцето, няма нужда да се тревожите.
За целта винаги трябва да носите със себе си слънцезащитния спрей с алое. Неговият защитен фактор 30 и съдържащото се в него стабилизирано алое вера, защитават кожата ви от стареене и увреждане от ултравиолетовите лъчи. Допълнително предимство е подобрената водоустойчивост на продукта, която ви позволява да се забавлявате и плувате във водата до насита. Напръскайте с няколко натискания на помпичката и сте готови за приключения!
АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Хомосалат, етилхексил салицилат, фенилбензимидазол сулфонова киселина, бутил метоксидибензоилметан, октокрилен.
{flv}aloe_sunscreen_spray{/flv}
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, пропанедиол, диетилхексил карбонат, бутилоктил салицилат, полиестер-7, стирен/акрилат кополимер, неопентил гликол дихептаноат, акрилат/С12-22 алкил метакрилат кополимер, цетеарет-25, акрилат кополимер, феноксиетанол, динатриев етилен дикокамид полиетиленгликол-15 дисулфат, триетаноламин, пентилен гликол, динатриева етилен диамин тетраоцетна киселина, пантенол, аромат, токоферил ацетат, метилизотиазолинон.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклащайте добре преди употреба. Нанасяйте обилно и равномерно 15-30 минути преди показване на слънце и при необходимост. Напръскайте дланите си и нанесете продукта с тях върху лицето. Нанасяйте многократно, особено след изпотяване, плуване или избърсване с кърпа. Консултирайте се с лекар, преди да използвате продукта на деца на възраст под 6 месеца.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Предпазен фактор 30 с пълноспектърна UVA и UVB защита.
  • Силно водоустойчив.
  • Удобна формула за пръскане.