Грижа за лицето Rehydrating Toner
Rehydrating Toner
Код: 042
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 26,85 лв.
Rehydrating Toner
Хидратиращ тоник за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Хидратиращият тоник е формула, която не изсушава и не съдържа спирт. Основни съставки са натуралното алое и североамериканският храст хамамелис (Hamamelis Virginiana), както и специални овлажнители и растителни екстракти за тонизиране. Съдържа и колаген и алантоин за успокояване на клетките.
Хидратиращият тоник за лице е предназначен за премахване на последните следи от почистващия лосион, на замърсявания и мъртви клетки от повърхността на кожата, като по този начин осигурява добра хигиена, тонизира и свива порите. Премахва остатъчната мазнина и мръсотия, като едновременно с това ободрява кожата и тя става чиста, гладка и свежа. Стимулира кръвообръщението и подобрява хидратацията, докато почиства нежно.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), дестилирана вода, дестилат (неалкохолен) на Hammamelis Virginiana, пропилен гликол, разтворим колаген, хидролизиран еластин, екстракт от лимон, екстракт от краставица, екстракт от хвощ, екстракт от лайка, екстракт от черен оман, екстракт от розмарин, натриев PCA, натриев лактат, алантоин, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, ментол, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете памучен тампон с хидратиращия тоник за лице и нанесете с леки движения нагоре и навън, като внимавате да не засегнете очите. Продължете, докато тампонът остане чист. Вашата кожа сега се чувства безупречно чиста и спокойна, а порите са стегнати.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Тонизира и овлажнява кожата.
  • Не съдържа спирт.
  • Съдържа алое вера, хамамелис, растителни екстракти и колаген.