Грижа за лицето Facial Contour Mask Powder
Facial Contour Mask Powder
Код: 045
30 г
Препоръчителна клиентска цена: 38,22 лв.
Facial Contour Mask Powder
Маска за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Маската за лице на ФЛП е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и малто-декстринът имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът, черният оман и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на новите клетки.
СЪСТАВКИ
Албумен, малтодекстрин (царевично нишесте), каолин, алантоин, екстракт от черен оман (Symphytum Officinale), екстракт от лайка (Anthemis Nobilis), диазолидинил карбамид, аромат, D&C червено №27 (алуминиево езеро).
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се с алое активатор за приготвяне на уникален разтвор за третиране на лицето. Смесете една чаена лъжичка от маската за лице с около една чаена лъжичка алое активатор капка по капка, докато се получи консистенция на рядък лосион. С четката нанесете плътен слой върху лицето с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и нанесете върху лицето, шията и зад ушите. Заемете легнало положение и избягвайте движението на лицето в продължение на около 30 минути (по-кратко при чувствителна кожа). Свалете маската, като най-напред омекотите с леко затоплена влажна кърпа и след това нежно изплакнете лицето и шията с топла вода. Може да се комбинира с половин чаена лъжичка мед - сместа не става толкова твърда при изсъхване и може да се нанесе и под очите.
Бележка: Може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да се получи лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с алое активатор.
  • Успокоява, почиства и затяга кожата.
  • Съдържа лайка и черен оман, които успокояват чувствителната кожа.