Aloe Activator
Код: 052
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 26,85 лв.
Aloe Activator
Алое активатор

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Алое активатор е част от възстановителната козметична програма "Цвете на младостта", но може да се купи и самостоятелно. Той представлява чист стабилизиран гел от алое вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Съдържанието на алое вера в алое активатор е най-високо от всички наши продукти.
Алое активатор е отлично овлажняващо средство, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеалният партньор на нашата маска за лице, с която влиза в синергично взаимодействие, за да почисти, овлажни и успокои кожата на лицето. Маската отстранява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нивото на pH на алое активатора е 4.5, което го прави подходящ дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите).
Алое активаторът има невероятно много приложения. Макар и принципно да се смята за част от козметичната програма "Цвете на младостта", той е изключително ефективен и като самостоятелно използван продукт за най-различни други цели.Можете да използвате алое активатор като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с алое активатор. Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта алое активатор се втрива директно в кожата на нараненото място или с него се приготвя компрес.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), алантоин, метилпарабен.
КОЛИЧЕСТВО
120 мл самостоятелно
60 мл в комплекта "Цвете на младостта"
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се като част от програмата "Цвете на младостта" или самостоятелно за почистване на кожата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Гел от алое вера с алантоин.
  • Превъзходен овлажняващ и почистващ агент.
  • Отличен за компреси при спортни травми.