Грижа за лицето Aloe Eye Makeup Remover
Aloe Eye Makeup Remover
Код: 186
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 22,18 лв.
Aloe Eye Makeup Remover
Лосион с алое за почистване на грим

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Уникална формула с алое вера гел, която нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Меките съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис (нашият стабилизиран гел от алое вера) с успокояващите и подхранващи свойства на това нежно към кожата растение.
Динатриевият кокоамфодиацетат, полисорбат 20 и натриево-лауроиловите овесени аминокиселини премахват грима, докато захарозният кокоат защитава, овлажнява и успокоява кожата.
Този нежен лосион за почистване е еднакво ефикасен при гримове на маслена и на водна основа. лосионът за почистване на грим е необходимост за всяка жена, която използва грим.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, захарозен кокоат, натриево-лауроилови овесени аминокиселини, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, метилпарабен, пропилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Напоете малък памучен тампон с лосиона. Докоснете затворените очи, изчакайте няколко секунди, като леко притискате, за да може да проникне в миглите и цялата област на очите. След това избършете миглите с движение надолу, за да отстраните спиралата окончателно. Сега можете да изплакнете с леко хладка вода или с чист, влажен памучен тампон, преди да нанесете крем против бръчки около очите в областта на очите. Ако е необходимо, повторете процедурата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Формула на основата на алое, без масла.
  • Нежно омекотява и подхранва миглите.
  • Премахва грима на маслена и на водна основа, без да се налага разтриване или увреждане на нежната област около очите.