Грижа за лицето Forever Epiblanc
Forever Epiblanc
Код: 236
28.3 г
Препоръчителна клиентска цена: 40,32 лв.
Forever Epiblanc
Крем за изсветляване на кожата

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Докато сме млади приемаме нежната и безупречна кожа за даденост, но с напредване на възрастта кожата ни е принудена ежедневно да се защитава от стрес, възпаления и ултравиолетови лъчи. Вследствие на това по нея се появят петна, неравности, зачервявания.
Вече можете да се борите с тези признаци на възрастта и да върнете младия вид на кожата си с "Форевър епибланк" от Форевър Ливинг Продъктс. Натуралните избелващи съставки на този продукт изсветляват кожата и изравняват цвета й, като намаляват появата на тъмни петна.
Нанесете изсветляващия крем директно върху белези, пъпки, лунички, петна (появили се по рождение или от възрастта) навсякъде, където цветът на кожата ви е неравен. Само за няколко седмици "Епибланк" изсветлява мястото и изравнява пигментацията, за да се радвате на гладка, безупречна кожа. Петънцата и зачервяванията буквално изчезват.
"Епибланк" не само балансира цвета на кожата ви, но също така я овлажнява и подхранва с чист стабилизиран гел от алое вера и естествени растителни екстракти като мечо грозде, лапад и витамин Е. Не оставяйте младостта си да изчезне, щом можете да накарате петната и несъвършенствата по кожата да изчезнат! За по-чиста, сияйна и безупречна кожа - "Форевър епибланк" от Форевър Ливинг Продъктс.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, глицерин, арбутин, триетаноламин, натриев аскорбил фосфат, екстракт от Rumex Occidentalis, натриев хиалуронат, витамин Е (натурален), ксантан, карбомер, диметикон, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, метилпарабен, аромат.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте сутрин и вечер на участъците, които желаете да изсветлите. Препоръчително е през деня кожата да се предпазва с "Алое сънскрийн" на Форевър Ливинг Продъктс.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Изравнява тена
  • При белези, лунички, пъпки, зачервяване, пигментация (възрастова или по рождение)
  • Всички петънца по кожата изчезват след няколко седмици употреба
  • За безупречна кожа