Грижа за лицето
Aloe Fleur De Jouvence
Код: 041
Препоръчителна клиентска цена: 207,04 лв.
Aloe Fleur De Jouvence
Възстановителна програма за красота с алое – комплект

Хората от векове използват чистото и прясно алое вера, за да придадат на кожата си здрав, млад и красив вид. Форевър Ливинг Продъктс улавя пълната сила на живото растение в един от най-добрите комплекти за кожата.
Aloe Fleur De Jouvence (Цвете на младостта) е една от най-ефикасните колекции за възстановяване на красотата. Ако сте повярвали на твърденията на други козметични продукти и след това сте били разочаровани, опитайте "Алое фльор дьо жованс", за да усетите чистата, естествена и сензационна разлика.
Комплектът "Цвете на младостта" съдържа шест прекрасни компонента, всеки създаден с опредена цел в цялостната грижа за кожата. За да съберем на едно място традиционната мъдрост с научните познания в областта на съвременната дерматология, във Форевър Ливинг Продъктс не сме пожалили усилия за разработването на изключителни продукти. Всеки от тях е в елегантна опаковка, носеща одобрителния печат на Научния съвет за Алое (с изключение на прахообразната маска за лице), подредени в класическа кутия с огледало, шпатула за смесване на съставките и четка за нанасяне на маската. Всеки компонент може да се купи отделно, но на пълното благотворно влияние ще се насладите единствено като съчетаете всички елементи.
Прочети повече...
 
Rehydrating Toner
Код: 042
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 26,85 лв.
Rehydrating Toner
Хидратиращ тоник за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Хидратиращият тоник е формула, която не изсушава и не съдържа спирт. Основни съставки са натуралното алое и североамериканският храст хамамелис (Hamamelis Virginiana), както и специални овлажнители и растителни екстракти за тонизиране. Съдържа и колаген и алантоин за успокояване на клетките.
Хидратиращият тоник за лице е предназначен за премахване на последните следи от почистващия лосион, на замърсявания и мъртви клетки от повърхността на кожата, като по този начин осигурява добра хигиена, тонизира и свива порите. Премахва остатъчната мазнина и мръсотия, като едновременно с това ободрява кожата и тя става чиста, гладка и свежа. Стимулира кръвообръщението и подобрява хидратацията, докато почиства нежно.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), дестилирана вода, дестилат (неалкохолен) на Hammamelis Virginiana, пропилен гликол, разтворим колаген, хидролизиран еластин, екстракт от лимон, екстракт от краставица, екстракт от хвощ, екстракт от лайка, екстракт от черен оман, екстракт от розмарин, натриев PCA, натриев лактат, алантоин, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, ментол, аромат.
Прочети повече...
 
Exfoliating Cleanser
Код: 043
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 31,65 лв.
Exfoliating Cleanser
Ексфолиращ почистващ лосион

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ексфолииращият лосион съдържа хипоалергични съставки. Той е лек, неомазняващ и недразнещ лосион с балансирано рН и овлажняващи агенти. Бързо и напълно премахва грима и замърсяванията от ежедневието, както и невидимите остатъци от кожни клетки, които се лющят по естествен начин. Може да се използва като първа стъпка, подготвяща кожата преди нанасяне на маската за лице от програмата "Цвете на младостта" или просто като част от всекидневната ни възстановителна програма с алое. Ексфолииращият почистващ лосион съдържа точната пропорция от масло и вода за успешното почистване на кожата.
СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, дестилирана вода, хидрогенизиран полиизобутен, С12-15 алкил бензоат, глицерилов стеарат, цетилов алкохол, бутилен гликол, натриев лаурет сулфат, полиетиленгликол-100 стеарат, диоктил адипат, октил стеарат, октил палмитат, масло от жожоба, триетаноламин, карбомер, ксантанова смола, алантоин, аскорбинова киселина (витамин С), диметикон, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
Прочети повече...
 
Firming Foundation Lotion
Код: 044
60 мл
Препоръчителна клиентска цена: 41,86 лв.
Firming Foundation Lotion
Стягащ лосион за лице
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Стягащият лосион предлага най-съвременна грижа за кожата и е специално създаден като част от възстановяващата програма за красота с алое вера. Той е идеалната дневна защита срещу природните стихии, която съчетава науката дерматология и изкуството козметика в един ефикасен продукт, контролиращ признаците на стареенето, като помага на кожата да задържи жизненоважната за нея влага. Използва се за свиване на порите и като основа за грим.
За постигане на тези резултати сме съчетали алое със специални овлажнители и омекотители, както и колаген и еластин, необходими за поддържане добрата структура на кожата и избягване появата на бръчки. Лосионът съдържа защитен фактор, предпазващ кожата от вредни външни влияния като слънчева светлина, вятър и замърсяване на околната среда, чието натрупване може да се окаже основна причина за застарелия и уморен вид на кожата, осеяна с бръчки. Витамините А, С и Е създават естествен защитен фактор от слънцето.
Прочети повече...
 
Facial Contour Mask Powder
Код: 045
30 г
Препоръчителна клиентска цена: 38,22 лв.
Facial Contour Mask Powder
Маска за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Маската за лице на ФЛП е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и малто-декстринът имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът, черният оман и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на новите клетки.
СЪСТАВКИ
Албумен, малтодекстрин (царевично нишесте), каолин, алантоин, екстракт от черен оман (Symphytum Officinale), екстракт от лайка (Anthemis Nobilis), диазолидинил карбамид, аромат, D&C червено №27 (алуминиево езеро).
Прочети повече...
 
Recovering Night Creme
Код: 046
50 г
Препоръчителна клиентска цена: 58,70 лв.
Recovering Night Creme
Възстановяващ нощен крем за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Възстановяващият нощен крем е основен елемент от нашата програма за красота с алое вера. Той съдържа полизахариди и други овлажнители, които образуват филм, запазващ влажността на кожата. Съдържанието на глицериди от пшеничен зародиш, масло от кайсиеви ядки и масло от жожоба осигурява естествени липиди за поддържане на важния баланс мазнини-вода. Разтворимият колаген и хидролизираният еластин са необходими за поддържане на тъканта на кожата в добро състояние, за намаляване образуването на бръчки и съответно забавяне на процеса на стареене.
Със своите овлажнители възстановяващият нощен крем за лице дава живот на кожата ви – нещо, което вие чувствате, а околните виждат. Употребява се вечер, за да успокои кожата, докато тялото си почива. Така ви връща „Цветето на младостта“ – състояние, при което кожата изглежда млада, еластична, гладка и опъната.
Прочети повече...
 
Aloe Activator
Код: 052
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 26,85 лв.
Aloe Activator
Алое активатор

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Алое активатор е част от възстановителната козметична програма "Цвете на младостта", но може да се купи и самостоятелно. Той представлява чист стабилизиран гел от алое вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. Съдържанието на алое вера в алое активатор е най-високо от всички наши продукти.
Алое активатор е отлично овлажняващо средство, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеалният партньор на нашата маска за лице, с която влиза в синергично взаимодействие, за да почисти, овлажни и успокои кожата на лицето. Маската отстранява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нивото на pH на алое активатора е 4.5, което го прави подходящ дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите).
Алое активаторът има невероятно много приложения. Макар и принципно да се смята за част от козметичната програма "Цвете на младостта", той е изключително ефективен и като самостоятелно използван продукт за най-различни други цели.Можете да използвате алое активатор като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата.
Прочети повече...
 
Forever Aloe Scrub
Код: 238
99 г
Препоръчителна клиентска цена: 31,75 лв.
Forever Aloe Scrub
Ексфолиант с алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете ексфолианта с алое на ФЛП. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от алое вера и микросфери от чисто масло от жожоба, ексфолиантът с алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Съчетани, тези две естествени съставки почистват кожата вследствие на собствения й процес на възпроизвеждане, като едновременно с това не допускат изсушаване и увреждане както при синтетичните почистващи препарати.
Ексфолиантът с алое се грижи за кожата. Съдържа основа от стабилизиран гел от алое вера с естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Този продукт е създаден за цялата кожа, включително лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Клетките на кожата се възпроизвеждат на всеки 21-28 дни. С помощта на нежното действие на ексфолианта с алое кожата е наистина чиста, рискът от запушване на пори е намален и новите клетки могат да стигат повърхността, което прави кожата свежа и лъчезарна.
Прочети повече...
 
R3 Factor Skin Defence Creme
Код: 069
56.7 г
Препоръчителна клиентска цена: 66,53 лв.
R3 Factor Skin Defence Creme
R3 фактор

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Независимо дали искаме да го признаем или не, обществото залага много на външния вид. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със защитния крем за лице R3 фактор – богато съчетание на стабилизиран гел от алое вера, разтворим колаген и алфахидроксикиселини, подсилени с витамини А и Е, всеки от които е от основно значение за здравата кожа.
Алфахидроксикиселините са извлечени от естествени растителни източници и понякога ги наричат „плодови киселини“. Лесно е да се разбере защо: гликоловата киселина, много малка и дълбоко проникваща молекула, е извлечена от захарната тръстика, лимонената киселина – от цитрусови плодове, винената киселина е получена от грозде, а ябълчената киселина – от ябълки. Взети заедно, тези плодови киселини имат ексфолииращо действие, тъй като отделят мъртвите клетки от повърхността на кожата чрез разтваряне на естествените вещества, които задържат мъртвите клетки в тъканта. Сухи и на люспи, тези клетки не могат ефективно да предотвратяват загубата на влага, а в добавка създават бариера за овлажняващите кремове.Равномерното освобождаване на кожата от тези мъртви клетки гарантира, че в процеса на възстановяване ще останат по-свежите клетки.
Прочети повече...
 
Forever Alluring Eyes
Код: 233
28,4 г
Препоръчителна клиентска цена: 48,89 лв.
Forever Alluring Eyes
Крем против бръчки около очите

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
"Форевър алуринг айз" е възстановяващ крем за областта около очите, създаден по съвременна технология за намаляване на бръчките, фините линии и сенките под очите. Подсилен е с едни от най-добрите съставки за по-голяма еластичност на кожата в нежната и видима област около очите.
Сред основните съставки са:
Извлек от Алое Барбадензис (гел от алое вера) – натуралният успокояващ агент за кожата.
Капроил/Каприл триглицерид
Леко, натурално успокояващо съединение, извлечено от кокосовото масло, което овлажнява без да оставя усещане за грубо омазняване, характерно за много масла.
Естер от жожоба
Успокояващо средство на основата на маслото от жожоба. Отличен омекотяващ и овлажняващ агент за кожата. Осигурява приятна плътност на крема.
Глицерин
Като овлажнител, помага на кожата да запази влагата.
Прочети повече...
 
Aloe Eye Makeup Remover
Код: 186
118 мл
Препоръчителна клиентска цена: 22,18 лв.
Aloe Eye Makeup Remover
Лосион с алое за почистване на грим

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Уникална формула с алое вера гел, която нежно, но ефективно почиства кожата от грима. Меките съставки ви дават възможност да се насладите на почистващите свойства на една формула без масла. Основната съставка е гел от Алое Барбадензис (нашият стабилизиран гел от алое вера) с успокояващите и подхранващи свойства на това нежно към кожата растение.
Динатриевият кокоамфодиацетат, полисорбат 20 и натриево-лауроиловите овесени аминокиселини премахват грима, докато захарозният кокоат защитава, овлажнява и успокоява кожата.
Този нежен лосион за почистване е еднакво ефикасен при гримове на маслена и на водна основа. лосионът за почистване на грим е необходимост за всяка жена, която използва грим.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, динатриев кокоамфодиацетат, полисорбат 20, захарозен кокоат, натриево-лауроилови овесени аминокиселини, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, метилпарабен, пропилпарабен, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина.
Прочети повече...
 
Forever Marine Mask
Код: 234
113 г
Препоръчителна клиентска цена: 45,36 лв.
Forever Marine Mask
Маска за лице с алое вера и морски екстракти

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Маската за лице с алое и морски екстракти е създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата. Резултатите от употребата й ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на тази маска допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки.
Само един поглед към съставките ще ви убеди, че маската с алое и морски екстракти съдържа цяла съкровищница от подхранващи кожата вещества. Нашият стабилизиран гел от алое вера е най-ефикасният природен овлажнител на кожата. Морските водорасли са богати на минерални соли, микроелементи, витамини и полизахариди, които са жизненоважни за здравата сияйна кожа. Благодарение на екстрактите от синьо-зелени микроводорасли и кафяви морски водорасли тази маска възстановява баланса, жизнеността и минералния състав на кожата.
Маската на Форевър е подходяща за защита на всички типове кожа от замърсяванията в околната среда. Тя е идеална за кожа, която проявява признаци на остаряване (дехидратация, отпускане, бръчици и липса на блясък) и има нужда от нова енергия.
Прочети повече...
 
Forever Epiblanc
Код: 236
28.3 г
Препоръчителна клиентска цена: 40,32 лв.
Forever Epiblanc
Крем за изсветляване на кожата

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Докато сме млади приемаме нежната и безупречна кожа за даденост, но с напредване на възрастта кожата ни е принудена ежедневно да се защитава от стрес, възпаления и ултравиолетови лъчи. Вследствие на това по нея се появят петна, неравности, зачервявания.
Вече можете да се борите с тези признаци на възрастта и да върнете младия вид на кожата си с "Форевър епибланк" от Форевър Ливинг Продъктс. Натуралните избелващи съставки на този продукт изсветляват кожата и изравняват цвета й, като намаляват появата на тъмни петна.
Нанесете изсветляващия крем директно върху белези, пъпки, лунички, петна (появили се по рождение или от възрастта) навсякъде, където цветът на кожата ви е неравен. Само за няколко седмици "Епибланк" изсветлява мястото и изравнява пигментацията, за да се радвате на гладка, безупречна кожа. Петънцата и зачервяванията буквално изчезват.
"Епибланк" не само балансира цвета на кожата ви, но също така я овлажнява и подхранва с чист стабилизиран гел от алое вера и естествени растителни екстракти като мечо грозде, лапад и витамин Е. Не оставяйте младостта си да изчезне, щом можете да накарате петната и несъвършенствата по кожата да изчезнат! За по-чиста, сияйна и безупречна кожа - "Форевър епибланк" от Форевър Ливинг Продъктс.
Прочети повече...
 
Sonya Aloe Purifying Cleanser
Код: 277
170 мл
Препоръчителна клиентска цена: 71,57 лв.
Sonya Aloe Purifying Cleanser
Почистващ лосион за лице с алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Забележителен почистващ лосион с алое и плодови екстракти, който представлява първата стъпка от режима за грижа за кожата „Соня”. Той нежно отстранява грим и замърсявания без прекомерно да изсушава кожата. След всяко почистване ще чувствате лицето си удивително меко, свежо и чисто. За оптимални резултати нанасяйте освежаващия тоник с алое и останалите продукти от комплекта „Соня” след почистващия лосион.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, етилхексил хидроксистеарат, глицерил стеарат, метил глюцет-20, сорбитол, диметикон, етилхексил палмитат, аргинин, цетилов алкохол, PEG-75 стеарат, цетет-20, стеарет-20, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), сорбитан лаурат, полисорбат 20, карбомер, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, трополон, динатриева EDTA, аромат.
Прочети повече...
 
Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator
Код: 278
120 мл
Препоръчителна клиентска цена: 53,93 лв.
Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator
Алое ексфолиант за дълбоко почистване

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Ежедневният контакт със съвременната замърсена околна среда се отразява бързо на външния ни вид. Винаги когато чувствате, че кожата ви се нуждае от допълнително ексфолииране, но без дразненето, което повечето подобни продукти причиняват, можете да разчитате на дълбоко почистващия ексфолиант с алое и естествени микросфери от жожоба.
Този дълбоко почистващ, но нежен ексфолиант с алое и естествени микросфери от жожоба е идеалната комбинация за гладка и мека кожа. Алое е една от най-добрите овлажняващи съставки, а нежните зрънца от жожоба почистват в дълбочина.
СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, царевично нишесте (Zea Mays), децил глюкозид, акрилатен кополимер, хидрогенирано масло от жожоба, кокамидопропил бетаин, аргинин, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), феноксиетанол, метилизотиазолинон, динатриева EDTA, аромат.
Прочети повече...
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2