Продукти

Напитки с Алое Вера

От векове Алое Вера се използва от различни цивилизации по цял свят заради лечебните си свойства. Сега и вие можете да се насладитеНапитки с Алое Вера на същите тези полезни качества в четири здравословни разновидности на пресния, натурален и стабилизиран алое вера гел - Aloe Vera Gel(Гел от Алое Вера), Aloe Berry Nectar(Нектар от алое и боровинки), Aloe Bits n`Peaches(Нектар от алое и праскови) и Forever Freedom(Напитка с алое вера при ставни проблеми). Макар и приеман като питие, гелът от алое вера е по-скоро течна диетична храна. В естествения му състав има над 75 различни полезни вещества. Алоето подпомага действието на "вътрешния доктор" - нашата имунна система, като и осигурява необходимите вещества. Пийте която и да било от четирите разновидности ежедневно за да улесните усвояването на храната и на полезните съставки от нея, за да прибавите витамини, минерали и аминокиселини към диетата си, но най-вече, за да се радвате на истински добър и здравословен живот.

Основната съставка на всичките четири разновидности напитки е суров гел от алое вера. Към него са прибавени минимално количесто други вещества, необходими за стабилизирането му по нашия патентован процес. Някои производители на алое започват списъците си от съставки със "стабилизиран гел от алое вера" и не изброяват добавките, необходими за превръщането на суровия гел в стабилизиран.

 

Добавки и хранене

За да сме здрави, не можем да раз читаме единствено на лекарите и медикаментите, и във всеки случай профикактиката е за предпочитане пред лечението. Доброто здраве започва с доброто хранене. Хранителни добавкиРазумните хора внимават с какво се хранят, понеже знаят, че не могат да оставят преценката единствено на вкусовите си рецептори. Съвременните земеделски методи може и да са увеличили разнообразието на храните в супермаркета, но няма никаква гаранция, че са подобрили тяхното качество. Прилаганите интензивни методи за обработка изчерпват естественото съдържание на минерали в почвата и като опит за компенсация се прибягва до синтетични торове. Ето защо не трябва да се учудваме, че все повече хора се обръщат към хранителните добавки, за да са сигурни, че организмът им получава достатъчно количество от жизненоважните вещества, които осигуряват добро здраве.

Хранителните добавки на Форевър Ливинг Продъктс са произведени от най-добрите съставки. Те са отгледани или събрани от най-добрите източници и обработени с най-напредналите технологии. Всеки продукт е съхранил първоначалната си хранителна стойност в услуга на доброто здраве и душевното спокойствие.

 

Контрол на теглото

В днешно време все повече хора се интересуват от теглото и външния си вид. Всъщност нашето общество преживява революция в областта на грижите за здравето. Контрол на теглото с Алое продуктиПри все, че се обръща повече внимание на редовните физически упражнения и поддържането на нормално тегло, очевидно е, че все повече хора затлъстяват. Въпреки милионите долари, харчени за изследвания и дузините статии в списанията, съобщаващи за поредната "изумителна нова диета", съвсем ясно е, че никой не е успял да открие безопасен, питателен и ефективен режим за контрол на теглото, който да привлече болшинството нуждаещи се.

Сега, когато все по-често надрнорменото тегло се цитира като основен здравословен проблем, Форевър Ливинг Продъктс създаде програмите за контрол на теглото "Клийн 9" и "Нутра-лийн", които изчистват организма и ви освобождават от излишните килограми.

 

Пчелни продукти

Даровете за човека от едно същество в природата многократно надхвърлят собствените му размери. Пчелни продуктиОт най-далечни времена пчелата е будила възхита с усърдността и организираността, с които създава богатите си дарове - мед, пчелно млечице, прашец и прополис.

Форевър Ливинг Продъктс ви предлага забележителна палитра от 100% натурални пчелни продукти. Те са намерили идеалната среда за пчелните си кошери - високо в пустинните области на Аризона и Западна Америка(САЩ), при изцяло чиста околна среда, без каквито и да било замърсявания и пестициди. Притежават едни от най-големите кошерни ресурси и използват най-съвременни патентовани съоръжения за събиране и съхранение на съставките, в което се получават от природата.

Всички пчелни продукти са произведени в пълно съответствие със строгите изисквания на Американската администрация по храните и лекарствата и Министерството на земеделието. Всички те са натурални и богати на питателни вещества, доставени направо от кошерите., точно както пчелите ги създават от хиляди години.

 

Лична хигиена

Ежедневно и навсякъде сме в контакт с други хора - в семейството, с приятели, колеги или непознати. Продукти за лична хигиена с Алое ВераСпособността да общуваме уверено с тях зависи от много фактори, но най-важния е да изглеждаме и да се чувстваме добре. Форевър Ливинг Продъктс съчета полезните свойства на алое вера с най-висококачествени съставки, за да ви предложи широка гама от несравними естествени продукти за лична хигиена. Ако предпочитате естественото и изисквате най-качественото, можете да го откриете в продуктите за лична хигиена на Форевър Ливинг. Не само ще изглеждате по най-добрия начин, но и ще се чувствате така, знаейки, че естествените благотворни свойства на алоето работят за вас 24 часа в денонощието.

 

Грижа за кожата

В ежедневната борба против инфекциите и екологичните замърсявания, нашата кожа е на предната отбранителна линия! Ето защо трябва да я защитим и подсилим с особени грижи. Ако тази защита е нарушена вследствие на алергия, ухапване от насекомо, изгаряне или климатични влияния, кожата ни се нуждае от внимателна грижа за ускоряване на заздравителния процес и избягване на инфекции.Продукти за грижа за кожата с Алое Вера Защитата и възстановяването на кожата нямат по-добър съюзник от растението алое вера, чиято традиционна употреба е да успокоява и лекува кожата. Добавете и богатия опит на Форевър Ливинг Продъктс и няма да сгрешите!

Като най-голям производител на алое вера в света, качеството на нашата гама от продукти за здраве и красота е ненадминато. Създадена е уникална и разнообразна палитра от специална козметика, която действа по естествен начин, като овлажнява кожата и и осигурява основни хранителни вещества и витамини. Продуктите на ФЛП овлажняват кожата и я защитават от слънце, вятър и бактериални инфекции, като я запазват мека и нежна. Дори успяват да повлияят на нейното стареене.

Одобрителният печат на Международния научен съвет за алое върху цялата гама от продукти гарантира, че те са произведени на основата на 100% стабилизиран гел от алое вера.

Продуктите за грижа за кожата с алое вера са разделени в две групи - Грижа за лицето и Грижа за тялото.